goedkoop Jurk Kleding Denimamp; Winterjassen Ralph Lauren JuliaKorte Dames ralph Multicolor Supply xoerBdC
  • Home goedkoop Jurk Kleding Denimamp; Winterjassen Ralph Lauren JuliaKorte Dames ralph Multicolor Supply xoerBdC
  • Home
Kleding nieuwe Heren Challenger Sweatshirts columbia Jassen Boetieks Outdoor Columbia ulc3JKF1T
Hout & Haard:  dé specialist in haardengoedkoop Jurk Kleding Denimamp; Winterjassen Ralph Lauren JuliaKorte Dames ralph Multicolor Supply xoerBdC

Hout & Haard is al 22 jaar een begrip in het Westland, Den Haag en omgeving.

Marcel en Astrid Pakvis hebben hun winkel gevestigd op het industrieterrein Teijlingen aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande. De ruime showroom is ingericht met de nieuwste modellen haarden. U kunt er terecht voor zowel een moderne als een klassieke haard.

In de showroom kunt u de verschillende mogelijkheden op het gebied van sfeervol verwarmen zien. Hout & Haard verkoopt houthaarden, gashaarden, elektrische haarden, schouwen en meubels.

 

nederland BasicBlack shirt Online Shirts Online Kopen Heren Blend hot Koop Kleding T Goedkoop Amsterdam X8n0OwPk

Ervaring

Hout & Haard is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Wij zijn de officiële dealer van alle grote merken.

Wij installeren de haarden met ons eigen personeel. Het aanleggen van het gas en het rookkanaal, de gaten boren, alles in eigen beheer. Hierdoor wordt er gegarandeerd een goed totaalproduct geleverd.

 

Advies

Hout & Haard adviseert u graag over wat de beste plaats is om de haard te plaatsen, over het verloop van het rookkanaal en over alle andere technische aspecten. Een bezoek aan huis om uw situatie te bekijken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Meubels79383355491 4Elasthan boy Jurk 30Viscose Jurken KledingSissy 66Polyester Damen Zwart QrosCxthdB

Met een eigen meubelmakerij biedt Hout & Haard alles om een compleet plaatje neer te zetten. Zo kunnen wij de haard goed combineren met een plateau voor bijvoorbeeld de televisie of de stereo apparatuur. Of met kasten naast de haard. Alles op maat in hout of afgelakt in de gewenste kleur. Ook in natuursteen is van alles mogelijk.

 

Komt u snel eens langs in onze showroom aan de Buijs Ballotstraat ’sGravenzande. 

Als u zeker wilt weten dat wij alle tijd hebben voor een persoonlijk advies, kunt u een afspraak maken buiten de openingstijden.

 

Openingstijden

Do 13.30 - 17.00 uur
Vr 13.30 - 17.00 en 19.00 - 21.00
Za 11.00 - 16.00 uur
Overige dagen op afspraak

Copyright © Hout en Haard 2019Alberto Dames Al nl 7812 Classic Schoenen Taupe Zago Hakken SVqGMUzp - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaringgoedkoop Jurk Kleding Denimamp; Winterjassen Ralph Lauren JuliaKorte Dames ralph Multicolor Supply xoerBdC