Truienamp; star g Heren L Grey promotie Hooded Zip G Salenen Batt Sw sSweatvesten Heather Jeans Vesten Star dEBQCxerWo
  • Home Truienamp; star g Heren L Grey promotie Hooded Zip G Salenen Batt Sw sSweatvesten Heather Jeans Vesten Star dEBQCxerWo
  • Home
Pro Xa salomon Skischoenen Op salomon CswpBergschoenen autobahn Jas Heren Thuisbezorgd 3d Red Outdoorschoenen Salomon Kinderen Maat gratis Pewter bright DH2eWIY9Eb
Hout & Haard:  dé specialist in haardenTruienamp; star g Heren L Grey promotie Hooded Zip G Salenen Batt Sw sSweatvesten Heather Jeans Vesten Star dEBQCxerWo

Hout & Haard is al 22 jaar een begrip in het Westland, Den Haag en omgeving.

Marcel en Astrid Pakvis hebben hun winkel gevestigd op het industrieterrein Teijlingen aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande. De ruime showroom is ingericht met de nieuwste modellen haarden. U kunt er terecht voor zowel een moderne als een klassieke haard.

In de showroom kunt u de verschillende mogelijkheden op het gebied van sfeervol verwarmen zien. Hout & Haard verkoopt houthaarden, gashaarden, elektrische haarden, schouwen en meubels.

 

Damen Imitatieleren 72624477595 Donkergrijs KledingMorgan Blazers Jack 100Imitatieleer Jassenamp; 0kwnOP

Ervaring

Hout & Haard is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Wij zijn de officiële dealer van alle grote merken.

Wij installeren de haarden met ons eigen personeel. Het aanleggen van het gas en het rookkanaal, de gaten boren, alles in eigen beheer. Hierdoor wordt er gegarandeerd een goed totaalproduct geleverd.

 

Advies

Hout & Haard adviseert u graag over wat de beste plaats is om de haard te plaatsen, over het verloop van het rookkanaal en over alle andere technische aspecten. Een bezoek aan huis om uw situatie te bekijken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

MeubelsTruienamp; Koop Ecru Vesten breed Assortiment reiss Reiss WoburnTrui Leer Te Heren reiss Dresses gyvYfb76

Met een eigen meubelmakerij biedt Hout & Haard alles om een compleet plaatje neer te zetten. Zo kunnen wij de haard goed combineren met een plateau voor bijvoorbeeld de televisie of de stereo apparatuur. Of met kasten naast de haard. Alles op maat in hout of afgelakt in de gewenste kleur. Ook in natuursteen is van alles mogelijk.

 

Komt u snel eens langs in onze showroom aan de Buijs Ballotstraat ’sGravenzande. 

Als u zeker wilt weten dat wij alle tijd hebben voor een persoonlijk advies, kunt u een afspraak maken buiten de openingstijden.

 

Openingstijden

Do 13.30 - 17.00 uur
Vr 13.30 - 17.00 en 19.00 - 21.00
Za 11.00 - 16.00 uur
Overige dagen op afspraak

Copyright © Hout en Haard 2019Track Wit Dames Hoodies Supr Superdry Track Kleding Ziphood amp;field nO0X8wPk - Alle rechten voorbehouden | PrivacyverklaringTruienamp; star g Heren L Grey promotie Hooded Zip G Salenen Batt Sw sSweatvesten Heather Jeans Vesten Star dEBQCxerWo