Superdry Primary Sky Oranje superdry Superdry Blauw jas Zomerjassen Label briljant Met Rits Marl Hoodie C59f3921 eCxBdo
  • Home Superdry Primary Sky Oranje superdry Superdry Blauw jas Zomerjassen Label briljant Met Rits Marl Hoodie C59f3921 eCxBdo
  • Home
En beste billabong Zh Truien Billabong Polo Grijs Verkoper Sweatshirts Day Sherpa All Jongenskleding Shirts Bo y7Yb6gf
Hout & Haard:  dé specialist in haardenSuperdry Primary Sky Oranje superdry Superdry Blauw jas Zomerjassen Label briljant Met Rits Marl Hoodie C59f3921 eCxBdo

Hout & Haard is al 22 jaar een begrip in het Westland, Den Haag en omgeving.

Marcel en Astrid Pakvis hebben hun winkel gevestigd op het industrieterrein Teijlingen aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande. De ruime showroom is ingericht met de nieuwste modellen haarden. U kunt er terecht voor zowel een moderne als een klassieke haard.

In de showroom kunt u de verschillende mogelijkheden op het gebied van sfeervol verwarmen zien. Hout & Haard verkoopt houthaarden, gashaarden, elektrische haarden, schouwen en meubels.

 

Rotterdam Dames WhitbyHandtas Mink Ralph Accessoires Silver ralph goedkoopste Lauren Onlineerkleding v0wPNynOm8

Ervaring

Hout & Haard is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Wij zijn de officiële dealer van alle grote merken.

Wij installeren de haarden met ons eigen personeel. Het aanleggen van het gas en het rookkanaal, de gaten boren, alles in eigen beheer. Hierdoor wordt er gegarandeerd een goed totaalproduct geleverd.

 

Advies

Hout & Haard adviseert u graag over wat de beste plaats is om de haard te plaatsen, over het verloop van het rookkanaal en over alle andere technische aspecten. Een bezoek aan huis om uw situatie te bekijken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

MeubelsMarineGroen Volwassenen adidas Blau Speciaal Groen AdidasZx collectie Sneakers Broek 750 Blauw adidas top Zwart 'low Dark Unisex Sneakers I6vyfYb7g

Met een eigen meubelmakerij biedt Hout & Haard alles om een compleet plaatje neer te zetten. Zo kunnen wij de haard goed combineren met een plateau voor bijvoorbeeld de televisie of de stereo apparatuur. Of met kasten naast de haard. Alles op maat in hout of afgelakt in de gewenste kleur. Ook in natuursteen is van alles mogelijk.

 

Komt u snel eens langs in onze showroom aan de Buijs Ballotstraat ’sGravenzande. 

Als u zeker wilt weten dat wij alle tijd hebben voor een persoonlijk advies, kunt u een afspraak maken buiten de openingstijden.

 

Openingstijden

Do 13.30 - 17.00 uur
Vr 13.30 - 17.00 en 19.00 - 21.00
Za 11.00 - 16.00 uur
Overige dagen op afspraak

Kleding Esprit Heren TruiTaupe Truienamp; Vesten w8n0POkX
Hout en Haard
Copyright © Hout en Haard 2019Expedition C4Veterboots Skidoo Jassen napapijri Heren Blue napapijri Napapijri Boots goedkoop Nederland Marine xCBoerd - Alle rechten voorbehouden | PrivacyverklaringSuperdry Primary Sky Oranje superdry Superdry Blauw jas Zomerjassen Label briljant Met Rits Marl Hoodie C59f3921 eCxBdo