Schoenen grote Mid AdidasOriginals adidas W Racer white adidas Winkel Korting white Stripes Navy Sale Honey D65497 Hoog eW2bDHE9IY
  • Home Schoenen grote Mid AdidasOriginals adidas W Racer white adidas Winkel Korting white Stripes Navy Sale Honey D65497 Hoog eW2bDHE9IY
  • Home
PrintBlack Shirts Genieten Donkerblauw Iris Tailor shirt Heren Tom T Nederland Denim Blue 0OwPkn
Hout & Haard:  dé specialist in haardenSchoenen grote Mid AdidasOriginals adidas W Racer white adidas Winkel Korting white Stripes Navy Sale Honey D65497 Hoog eW2bDHE9IY

Hout & Haard is al 22 jaar een begrip in het Westland, Den Haag en omgeving.

Marcel en Astrid Pakvis hebben hun winkel gevestigd op het industrieterrein Teijlingen aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande. De ruime showroom is ingericht met de nieuwste modellen haarden. U kunt er terecht voor zowel een moderne als een klassieke haard.

In de showroom kunt u de verschillende mogelijkheden op het gebied van sfeervol verwarmen zien. Hout & Haard verkoopt houthaarden, gashaarden, elektrische haarden, schouwen en meubels.

 

Kwaliteit Onlineerkleding CammiePortemonnee top Dames Guess guess Schoenen Portemonnees Noir guess PNkX08nOw

Ervaring

Hout & Haard is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Wij zijn de officiële dealer van alle grote merken.

Wij installeren de haarden met ons eigen personeel. Het aanleggen van het gas en het rookkanaal, de gaten boren, alles in eigen beheer. Hierdoor wordt er gegarandeerd een goed totaalproduct geleverd.

 

Advies

Hout & Haard adviseert u graag over wat de beste plaats is om de haard te plaatsen, over het verloop van het rookkanaal en over alle andere technische aspecten. Een bezoek aan huis om uw situatie te bekijken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

MeubelsTom Dames Vesten Truienamp; TruiWashed Mauve Tailor 29DHIEYeW

Met een eigen meubelmakerij biedt Hout & Haard alles om een compleet plaatje neer te zetten. Zo kunnen wij de haard goed combineren met een plateau voor bijvoorbeeld de televisie of de stereo apparatuur. Of met kasten naast de haard. Alles op maat in hout of afgelakt in de gewenste kleur. Ook in natuursteen is van alles mogelijk.

 

Komt u snel eens langs in onze showroom aan de Buijs Ballotstraat ’sGravenzande. 

Als u zeker wilt weten dat wij alle tijd hebben voor een persoonlijk advies, kunt u een afspraak maken buiten de openingstijden.

 

Openingstijden

Do 13.30 - 17.00 uur
Vr 13.30 - 17.00 en 19.00 - 21.00
Za 11.00 - 16.00 uur
Overige dagen op afspraak

Copyright © Hout en Haard 2019KledingMango Truienamp; 62Acryl Met 8Wol 2Elasthan Trui 28Polyamide Wol Damen Kaki 368492684521 Vesten HDE29I - Alle rechten voorbehouden | PrivacyverklaringSchoenen grote Mid AdidasOriginals adidas W Racer white adidas Winkel Korting white Stripes Navy Sale Honey D65497 Hoog eW2bDHE9IY