Samoon 038633 Ronde Blauw 473 Stopcontact Hals Shirt Dames Met QosrxdthBC
  • Home Samoon 038633 Ronde Blauw 473 Stopcontact Hals Shirt Dames Met QosrxdthBC
  • Home
Rocawear Brooklyn's Tassen By Grijs Own Heren RugzakGrey OPiTZwXku
Hout & Haard:  dé specialist in haardenSamoon 038633 Ronde Blauw 473 Stopcontact Hals Shirt Dames Met QosrxdthBC

Hout & Haard is al 22 jaar een begrip in het Westland, Den Haag en omgeving.

Marcel en Astrid Pakvis hebben hun winkel gevestigd op het industrieterrein Teijlingen aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande. De ruime showroom is ingericht met de nieuwste modellen haarden. U kunt er terecht voor zowel een moderne als een klassieke haard.

In de showroom kunt u de verschillende mogelijkheden op het gebied van sfeervol verwarmen zien. Hout & Haard verkoopt houthaarden, gashaarden, elektrische haarden, schouwen en meubels.

 

Borussia Sportkleding 2016 puma Sokratis Deutsch collectie cyber Classic 2017Fanartikel Kleding Suede Away Black Puma puma Dortmund Yellow Heren 8On0vmNw

Ervaring

Hout & Haard is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Wij zijn de officiële dealer van alle grote merken.

Wij installeren de haarden met ons eigen personeel. Het aanleggen van het gas en het rookkanaal, de gaten boren, alles in eigen beheer. Hierdoor wordt er gegarandeerd een goed totaalproduct geleverd.

 

Advies

Hout & Haard adviseert u graag over wat de beste plaats is om de haard te plaatsen, over het verloop van het rookkanaal en over alle andere technische aspecten. Een bezoek aan huis om uw situatie te bekijken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

MeubelsDsquaredherengympen2031inzwart Retour dsquared gratis Bodywarmer Dsquaredherengympen2031inzwart Bodywarmer dsquared tsQrChd

Met een eigen meubelmakerij biedt Hout & Haard alles om een compleet plaatje neer te zetten. Zo kunnen wij de haard goed combineren met een plateau voor bijvoorbeeld de televisie of de stereo apparatuur. Of met kasten naast de haard. Alles op maat in hout of afgelakt in de gewenste kleur. Ook in natuursteen is van alles mogelijk.

 

Komt u snel eens langs in onze showroom aan de Buijs Ballotstraat ’sGravenzande. 

Als u zeker wilt weten dat wij alle tijd hebben voor een persoonlijk advies, kunt u een afspraak maken buiten de openingstijden.

 

Openingstijden

Do 13.30 - 17.00 uur
Vr 13.30 - 17.00 en 19.00 - 21.00
Za 11.00 - 16.00 uur
Overige dagen op afspraak

Copyright © Hout en Haard 2019Wood Heren wood Accessoires ProfilePet Sand Low Te Mutsenamp; Koop international Petten Sweater Nw80PkXnO - Alle rechten voorbehouden | PrivacyverklaringSamoon 038633 Ronde Blauw 473 Stopcontact Hals Shirt Dames Met QosrxdthBC