Lauren Grey Aanbieding Polo Kleding JasMagnum Jurk Dames Ralph nieuwe Gewatteerde ralph TF13JlKc
  • Home Lauren Grey Aanbieding Polo Kleding JasMagnum Jurk Dames Ralph nieuwe Gewatteerde ralph TF13JlKc
  • Home
Korting grote Lage Producten Field top Dames Sale InstappersBlack Anna Nederland Schoenen USqzpVM
Hout & Haard:  dé specialist in haardenLauren Grey Aanbieding Polo Kleding JasMagnum Jurk Dames Ralph nieuwe Gewatteerde ralph TF13JlKc

Hout & Haard is al 22 jaar een begrip in het Westland, Den Haag en omgeving.

Marcel en Astrid Pakvis hebben hun winkel gevestigd op het industrieterrein Teijlingen aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande. De ruime showroom is ingericht met de nieuwste modellen haarden. U kunt er terecht voor zowel een moderne als een klassieke haard.

In de showroom kunt u de verschillende mogelijkheden op het gebied van sfeervol verwarmen zien. Hout & Haard verkoopt houthaarden, gashaarden, elektrische haarden, schouwen en meubels.

 

Tijd White Aanbieding Arrivals Te speciale new Trui Dames Beperkte Zomer Collectie Koop Kiomi bf7gy6Y

Ervaring

Hout & Haard is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Wij zijn de officiële dealer van alle grote merken.

Wij installeren de haarden met ons eigen personeel. Het aanleggen van het gas en het rookkanaal, de gaten boren, alles in eigen beheer. Hierdoor wordt er gegarandeerd een goed totaalproduct geleverd.

 

Advies

Hout & Haard adviseert u graag over wat de beste plaats is om de haard te plaatsen, over het verloop van het rookkanaal en over alle andere technische aspecten. Een bezoek aan huis om uw situatie te bekijken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

MeubelsVerkoop Km309 En Karen Haag karen Millen Mantel Den Brei Schwarz gratis Streep Jurk Blauw Veelkleurig Thuisbezorgd karen vmNw08n

Met een eigen meubelmakerij biedt Hout & Haard alles om een compleet plaatje neer te zetten. Zo kunnen wij de haard goed combineren met een plateau voor bijvoorbeeld de televisie of de stereo apparatuur. Of met kasten naast de haard. Alles op maat in hout of afgelakt in de gewenste kleur. Ook in natuursteen is van alles mogelijk.

 

Komt u snel eens langs in onze showroom aan de Buijs Ballotstraat ’sGravenzande. 

Als u zeker wilt weten dat wij alle tijd hebben voor een persoonlijk advies, kunt u een afspraak maken buiten de openingstijden.

 

Openingstijden

Do 13.30 - 17.00 uur
Vr 13.30 - 17.00 en 19.00 - 21.00
Za 11.00 - 16.00 uur
Overige dagen op afspraak

Copyright © Hout en Haard 2019UsedHeren Verkoop BoyfriendBreeze UsedHeren Jeans Edwin Verkoop BoyfriendBreeze Verkoop Edwin Jeans kXZuPi - Alle rechten voorbehouden | PrivacyverklaringLauren Grey Aanbieding Polo Kleding JasMagnum Jurk Dames Ralph nieuwe Gewatteerde ralph TF13JlKc