Dames Koop Verkoop goedkoper Hot Brown Flash genieten Pantalon Kiomi derWCxoB
  • Home Dames Koop Verkoop goedkoper Hot Brown Flash genieten Pantalon Kiomi derWCxoB
  • Home
Te modellen Product Aankoop Bristol nieuw Kiomi Veterschoenen Heren Koop OX80wPkNn
Hout & Haard:  dé specialist in haardenDames Koop Verkoop goedkoper Hot Brown Flash genieten Pantalon Kiomi derWCxoB

Hout & Haard is al 22 jaar een begrip in het Westland, Den Haag en omgeving.

Marcel en Astrid Pakvis hebben hun winkel gevestigd op het industrieterrein Teijlingen aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande. De ruime showroom is ingericht met de nieuwste modellen haarden. U kunt er terecht voor zowel een moderne als een klassieke haard.

In de showroom kunt u de verschillende mogelijkheden op het gebied van sfeervol verwarmen zien. Hout & Haard verkoopt houthaarden, gashaarden, elektrische haarden, schouwen en meubels.

 

Aanbieding Te Schoenen nieuwe Laarzen Dames Koop Cognac Enkellaarsjes Tijd Brenda Zaro beperkte BenettboKorte PkZiOXTu

Ervaring

Hout & Haard is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Wij zijn de officiële dealer van alle grote merken.

Wij installeren de haarden met ons eigen personeel. Het aanleggen van het gas en het rookkanaal, de gaten boren, alles in eigen beheer. Hierdoor wordt er gegarandeerd een goed totaalproduct geleverd.

 

Advies

Hout & Haard adviseert u graag over wat de beste plaats is om de haard te plaatsen, over het verloop van het rookkanaal en over alle andere technische aspecten. Een bezoek aan huis om uw situatie te bekijken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

MeubelsKleding Benetton Blue Tops OverhemdDark Casual Website Kinderen Shirtsamp; Officia OPkuXZi

Met een eigen meubelmakerij biedt Hout & Haard alles om een compleet plaatje neer te zetten. Zo kunnen wij de haard goed combineren met een plateau voor bijvoorbeeld de televisie of de stereo apparatuur. Of met kasten naast de haard. Alles op maat in hout of afgelakt in de gewenste kleur. Ook in natuursteen is van alles mogelijk.

 

Komt u snel eens langs in onze showroom aan de Buijs Ballotstraat ’sGravenzande. 

Als u zeker wilt weten dat wij alle tijd hebben voor een persoonlijk advies, kunt u een afspraak maken buiten de openingstijden.

 

Openingstijden

Do 13.30 - 17.00 uur
Vr 13.30 - 17.00 en 19.00 - 21.00
Za 11.00 - 16.00 uur
Overige dagen op afspraak

Copyright © Hout en Haard 2019KledingExpresso Blazers 445082147417 Jasje Jassenamp; Damen Zwart Jolijn 100Polyurethaan LqjpSVGMUz - Alle rechten voorbehouden | PrivacyverklaringDames Koop Verkoop goedkoper Hot Brown Flash genieten Pantalon Kiomi derWCxoB